Ko rasite šiame puslapije

Šiame puslapije galite rasti visokiausiu idomybiu paižiuj kas yra priešistoria dar ir bus kitū dalyku šis puslapis labai greit atsinaujina . Yra ir chatas kur galima susirašinėti ten mes galime rašinetis . ikurėjo skype airi2kas jej norėsite rašinėtis per skype tai isiveskite kontakta. Daugiau skaitykite čia...

2009 m. balandžio 24 d., penktadienis

Išmintingas ir protingas

Karta vename kaime. jo valdytojes nusprende ikurti kaima . 1jis ikure žolyna,2 užmurijo tvora,3jis pastatė statybininku namus,4 isai dar tapo karalium,5 karalius ikure savo mėsta, 6 tai kaip karalius be rumu jis pasistatė rumus,7 karalius ikure armije... kai karalius ikur4 savo m4sta tada ir susirado dukra.kai jis jau susirado tai ir apžiženijo. jie tadab labai draugavo. bet viena diena jiem nutiko didele beda jiem grasino kad jos užpuls tai jie labai skubėjo bet nieko nepavyko. viena diena atėjo senas išminčius ir sako kas tau acitiko man grasina kad užpuls senis acako kai tu darei labai tu darei ir labai skubejei nereike skubėti 1reike apgalvoti tada reike daryti . kaip senis sake taip ir padarė ir žiuri pavyko ir laimingai gyveno pabaiga.

5 komentarai:

  1. Labai graži pasaka. Pamokanti :) Šaunuolis airi2kai !!! Sėkmės Tau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Esi gabus berniukas, kad jau pirmoje klaseje moki pats kurti pasakas, skaitai knygas, ir taip graziai vedi savo svetaine. Grazio pasakos ir viskas saunu. Saunuolis Airidai, sekmes tau ir toliau tobuleti !!! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. šaunuolis Airiduk labai grąžus ir įdomus tavo puslapis man labai patiko. tavo pasaka apie išmintį ir labai muzikėlė grąži groja kai atsidarai ,labai labai smagu,sėkmės tau kurti ir toliau taip šauniai!!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nuostabios Tavo pasakeles, Airidukai:) Labai labai laukiu jau kitos, nekantrauju, greiciau sukurk ir idek!!!

    Mamuxs:)

    AtsakytiPanaikinti