Ko rasite šiame puslapije

Šiame puslapije galite rasti visokiausiu idomybiu paižiuj kas yra priešistoria dar ir bus kitū dalyku šis puslapis labai greit atsinaujina . Yra ir chatas kur galima susirašinėti ten mes galime rašinetis . ikurėjo skype airi2kas jej norėsite rašinėtis per skype tai isiveskite kontakta. Daugiau skaitykite čia...

2009 m. lapkričio 8 d., sekmadienis

Dar apie puslapį

čia rasite idomiu žaidimu juos nusikopijokite http://www.y3.com/games/2166/Crazy_Flasher_3 čia bus žaidimas kureme reikia muštis kovoti B ataka N šuolis M kraujo mūšis . kaip daikta pasiimti, būkite pasiieme kumšti ir pre daikto spaudinėkite B ataka . kaip ginkla pakeisti paspauskite SPACE im išmes visus ginklus su roduklemis pasirinkite . kaip vaikščioti W i prieki S atgal D dešnysis šonas A kairysis šonas . kaip ginkla usitaisyti N .
kitas žaidimas
http://www.y3.com/games/3381/Bartender_The_Right_Mix šis žaidimas yra bare ten negalima pralaimeti tik laimeti ten reikia pataisyti ohoholini jam kokteili bet kad butu skanu jej skanus per langa iskris . pilti su pelytes kaire puse.
kitas žaidimas
http://www.y3.com/games/747/PacXon šis žaidimas yra kur reikia valgiti žemėlapi bet kad taves kiti nepagautu. valdimas su rodyklemis.
kitas žaidemas
http://www.y3.com/games/836/WPN_Fire
šis žaidimas yra šaudymo tu esi žmogeliukas ir turi šaudyti arba i žmones arba į zombius . valdimas, W pašokti SPACE spirti S tupėti D eiti į dešny š0na A eitį į kairy šona. ginklu keitimas E arba Q .
kitas žaidimas
http://www.y3.com/games/10513/Galactic_Conquest
Per šy žaidima reikia saugoti labaratorija ir statyti bokštus vis kas kita leveli eina sunkiai , ir sunkiau ,priešai yra visokie kenkiejej.
kitas žaidimas
http://www.y3.com/games/2189/Gods_Playing_Field
Šis žaidimas yra, kur reikia šaudyti į mašinas ar tankus su duotais ginklais ginklų galima nusipirkti . bet pralošti negalima.

1 komentaras:

  1. Nu taip viskas aiškiai ir tobulai aprašyta, paaiškinta. Tvarkingai sudėta. Tikrai vertas pagyrimo:) Saunuolis!

    AtsakytiPanaikinti