Ko rasite šiame puslapije

Šiame puslapije galite rasti visokiausiu idomybiu paižiuj kas yra priešistoria dar ir bus kitū dalyku šis puslapis labai greit atsinaujina . Yra ir chatas kur galima susirašinėti ten mes galime rašinetis . ikurėjo skype airi2kas jej norėsite rašinėtis per skype tai isiveskite kontakta. Daugiau skaitykite čia...

2010 m. sausio 13 d., trečiadienis

Kodėl pasportavus ar sunkiai padirbėjus kitą dieną skauda raumenis?

Kuria nors raumenų grupei padirbėjus smakiaunegu įprasta , kitą dieną jaučiame stiprų skausmą. Taip dažniausiai nutinka daugiau pasportavus. Pavyzdžiui , jeigu dvi valandas žaidžeme krepšinį arba dviračiu nuvažiojame ę0 kilometrų kitą dieną mus kamuoja raumenų skausmas . Jo priežastis galima pamatyti per mikroskopą . Per daug pasportavus raumenų skaidulose atsiranda mažyčių įtrukimų . Jeigu skauda raumenis, porą dienų reikėtų pailsėti ir nesportuoti . Tada galima toliautreniruotis.

2 komentarai:

  1. http://www.siauliu.ql.lt/invite.php?invite=71
    papsausk

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nesmagu skaityti tokio beraščio žmogaus blogą. Gal ir yra gerų dalykų, bet pilnas klaidų raštas verčia iš koto. Atsiprašau, kad užsukau ir teršiu jūsų blogą komentarais. Daugiau tikrai čia nelįsiu. O pavadinimas buvo toks žadantis(:.

    AtsakytiPanaikinti